η Ομορφιά στην Απλότητα

Ο Οίκος Υψηλής Ραπτικής Νυφικών Βίβιαν Μπουλκούρα, πάντοτε με την προσωπική δουλειά της καταξιωμένης σχεδιάστριας, δημιουργεί μαζί σας το Νυφικό σας φόρεμα, πάνω στο δικό σας ύφος και στυλ με έμπνευση και αγάπη για τη μόδα.

 

Βίβιαν Μπουλκούρα

Βίβιαν Μπουλκούρα

Η κορυφαία κατάταξη της Βίβιαν Μπουλκούρα στο χώρο των σχεδιαστών Νυφικών, μέσα από τις μοναδικές δημιουργίες της, τα εξαιρετικά υλικά και υφάσματα νυφικών που χρησιμοποιεί, καθώς και η τέλεια χειροποίητη ραφή τους, αποτελούν την εγγύηση ότι θα αποκτήσετε μία ξεχωριστή δημιουργία νυφικού.

Σε ένα από τα παλαιότερα ατελιέ υψηλής ραπτικής της Αθήνας, εξαιρετικής αρχιτεκτονικής, με χώρους ιδιαίτερα ρομαντικούς , διακοσμημένους έτσι ώστε να αποπνέουν κάτι σαν μέσα από παραμύθι, θα νιώσετε από την πρώτη στιγμή την ιδιαίτερα ζεστή φιλοξενία, την φροντίδα και το μεράκι της δημιουργού και θα εντυπωσιαστείτε από την ξεχωριστή νυφική συλλογή.

Ο Οίκος Νυφικών Βίβιαν Μπουλκούρα, με την μοναδική ικανότητα των συνεργατών του και την δημιουργική έμπνευση της ίδιας της σχεδιάστριας, σας περιμένει, για να αναδείξει την Ομορφιά, την Χάρη και την Προσωπικότητά σας σε μία από τις πιο Ευτυχισμένες ημέρες της ζωής σας, στην ημέρα του Γάμου σας.